Директен канал за продажби

Потребителите на приложението са конкретна целева аудитория с ясно изразени интереси. Те разчитат на вашите атрактивни предложения, които ще ги улеснят в постигане на целите им.

Приложението калкулатор на калории BKPro и Balanced Kitchen предоставят уникалната възможност на всички доставчици на хранителни продукти, гозби и артикули за спорт и здраве да бъдат предложени на потребителите му.

Станете наш партньор и увеличете продажбите!

Директен канал за продажба

Доставка на Хранителни продукти и Ястия

Потребителите имат възможност да направят директна поръчка за хранителни продукти към всяка рецепта или готово ястие.

Бизнесът ви е:

Ресторант, Кухня, Търговия с хранителни продукти и т.н.

Можете да организирате доставка.

Отговаряте на критериите за гаранция за качеството на предлаганата услуга.

Ние можем да ви поверим обслужването на нашите потребители.

Запиши се за партньор!

Всеки търговец развиващ дейността си на територията на България с възможност да организира доставка на предлаганата стока може да се кандидатира за партньор.

Търговците предлагащи готови ястия е необходимо да предоставят точните им рецепти. Рецептите ще влязат в каталога на приложението.

Кандидатстването се осъществява от бутона по долу. Моля попълнете коректно необходимата информация и ние ще се свържем с вас.

ЗА РЕКЛАМА В ПРИЛОЖЕНИЕТО BALANCED KITCHEN

Банер реклама

Банер реклама

Рекламирайки в калкулатор калории Balanced Kitchen получавате възможност да достигнете до конкретна аудитория с изявен и ясен характер на интерес. Банер рекламата е разположена в главният екран на приложението. Банер реклама – един от най-популярните видове реклами. Помагат ви да привлечете повече трафик към вашия сайт. Помагат ви да продавате продуктите си. Те са чудесен начин да промотирате намаления и специални предложения. Привличат вниманието на потребителите.

Препоръчано за Вас

Секция препоръчани

Секция препоръчани е налична във всички основни екрани на приложението и е идеален канал за директни продажби. Секция препоръчани е чудесна възможност за директно търговско предложение на конкретен продукт съвпадащ с интересите на потребителите.

Свържете се с нас за оферта
Нашите Партньори