ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

За да разберете произхода на допълнителните сантиметри в талията, опитайте се да изчислите обичайната си диета и да видите колко надвишавате нормата за вашите параметри.

Излишните килограми не се взимат от въздуха. Всичко това са последствия от излишъци в храната и превишаване на нормата на калории, протеини, мазнини и въглехидрати.

Всеки човек има своя собствена норма, в зависимост от неговата активност и текущите параметри на тялото. Проверете себе си и помогнете на тялото си да стане здраво и щастливо 😀

Бързото търсене на храна! Добавете всичко, което сте яли или планирате да ядете за секунди. Трябва само да знаете името и теглото на продукта. BKPro изчислява количеството калории, протеини, мазнини и въглехидрати, а също така го разбива на ястия в зависимост от времето на добавяне на продукта.

Бързото търсене на активност! Добавете за секунди. Трябва само да знаете вида и продължителността. BKPro изчислява количеството изгорени калории, протеини, мазнини и въглехидрати. Не са пропуснати и всички професии.

Създавате индивидуални порции и рецепти.

Помага ви да изчислите дневната нужда от калории, протеини, мазнини и въглехидрати.

Можете да съставяте ястия, които използвате често, и да ги качвате в текущия ден с два клика.

Имате богат избор от продукти и готови ястия. Много храни се предлагат както сурови, така и варени. Можете да добавяте свои собствени продукти. За тези, които искат да изчислят съдържанието на калории на собствените си ястия ги въвеждат в рецепта, където можете да добавите всички съставки и да получите оригиналната рецепта. След това полученото ястие може да се използва при приготвянето на диети.

BKPro ви позволява да видите резултатите и постиженията в компресиран вид с помощта на графики и статистически данни.

BKPro ви позволява да следите количеството чиста вода, която пиете през деня.

Изчисляава и следи количеството кофеин което приемате.

BKPro анализира ежесекундно всяка промяна и веднага сигнализира при критични изменения.

BKPro изчислява необходимостта ви от калории, протеини, мазнини и въглехидрати, като ги разпределя през храненията ви за деня. Използвайки бързото търсене в хранителни продукти, вашите рецепти, любими продукти и рецепти от нашият каталог добавяте към вашето меню и BKPro анализира и показва в цифрови стойности до каква степен се доближавате (отдалечавате) от препоръчителните стойности.

Определено заради калорийния дефицит ще понижавате тегло, но телесните ви мазнини ще се покачват. Използвайте каталога с активности и подберете най подходящата за изгаряне на мазнини.

Винаги изгаряте мазнините ако са над препоръчаните!

Базата данни включва над 10 милиона продукта от цял свят. Заради различен състав и вкусови качества в различните страни един и същ продукт се предлага под различен баркод. BKPro, когато открие такъв продукт автоматично го изпраща към системата за анализ и записва баркода за по-късна проверка. Анализа отнема от 7 до 14 дни. Това е технологичното време за отговор от производителя. В много редки случаи това време може да се проточи до месец. Много от българските производители не присъстват в базата данни. Open Food Factor разчита на потребители като вас за да запълни тази празнота с информация в базата си данни.

Всяка ваша поръчка се създава директно на онлайн платформата на търговеца. Отговорността по нейната обработка и доставка е ангажимент на търговеца. Плащането е към търговеца.

Цялата отговорност по изпълнение на поръчката и качеството на доставения продукт е на търговеца. Започнете диспут с търговеца, като го запознаете с вашето оплакване. Ако не постигнете единодушие изпратете цялата кореспонденция до нас на E-mail: contact@balancedkitchen.eu
Не открихте отговор на вашият въпрос! Не се колебайте и се свържете с НАС. Екипа ни ще бъде изключително щастлив да ви помогне.