МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ КАЛКУЛАТОР НА КАЛОРИИ

Калкулатор на калории BKPro
  • app-store
  • google play

Калкулатор на калории BKPro

Приложението - калкулатор на калории BKPro не е безплатно. Може да се закупи от Google Play Store или Apple App Store. Приложението не съдържа реклами и получавате пълен достъп за управление на рецептите в каталога, също и информация за начина им на приготвяне. Можете да ги добавяте директно в хранителният си план или да организирате седмично меню съобразено с диетата ви.

Калориен калкулатор Balanced Kitchen
  • app-store
  • google play

Калкулатор на калории Balanced Kitchen

Приложението - калкулатор на калории Balanced Kitchen е безплатно. Налични са всички функции за проследяване на калории, спорт и активност. Създаване на седмично меню съобразено с диетата ви. Всички необходими инструменти за контрол над диетичният ви план са налични. Мобилното приложение Калкулатор калории Balanced Kitchen съдържа реклами и има ограничения в каталога с рецепти. Не можете да ги добавяте директно в хранителният си план или да организирате седмично меню съобразено с диетата ви, но всеки ден получавате подарък една от рецептите в каталога и имате възможност да си я добавите във вашите рецепти.

ПЛАТЕНИ УСЛУГИ КЪМ ТРЕТИ СТРАНИ

Плащане в приложението

Голям избор от допълнителни услуги:

Доставка на здравословно меню съобразено с необходимите ви дневни калории от Balanced Kitchen

Всяко Балансирано меню от Balanced Kitchen покрива храненията за целия ден и се заплаща по ценоразписа на Balanced Kitchen. Всяко плащане е директно към Balanced Kitchen от собствената им онлайн платформата или директно на доставчика изпълнил поръчката. Доставката и изпълнението на поръчката се организира от Balanced Kitchen.

Поръчка направена от секция "Магазин" се заплаща по ценоразпис на търговеца.

Секция "Магазин" предоставя богат избор от необходими уреди спомагащи за вашата диета, контролиране на телесното състояние и водене на здравословен начин на живот. Всички плащания са директни към търговеца. Обработване и доставка на поръчката се изпълняват от търговеца.

Създаване на седмично меню от професионалист съобразено с вашите хранителни навици и диета.

При заявяването на тази услуга споделяте данни като: Дневен калориен прием. Дневна необходимост от въглехидрати, протеин и мазнини. Храни които не харесвате. Заплащането е фиксирано и е директно към специалиста изготвил хранителният режим.

За всяка рецепта имате възможност да поръчате доставка на ястието или продуктите необходими за приготвянето му.

При създаването на поръчка, приложението ви предоставя възможност за избор от различни градове, спрямо местонахождението ви, и различни търговци предоставящи този тип услуги. Вие също имате възможност да се запишете като партньор за тази услуга или да предложите такъв. Всяка поръчка се генерира върху онлайн платформата на търговеца. Заплащането е по ценоразпис на търговеца и е директно към него. Обработването и доставката на поръчката се извършва от конкретния търговец.

* Всички поръчки и плащания се извършват върху платформата на конкретния търговец на услуга!

ЗА РЕКЛАМА В ПРИЛОЖЕНИЕТО BALANCED KITCHEN

Банер реклама

Банер реклама

Рекламирайки в калкулатор калории Balanced Kitchen получавате възможност да достигнете до конкретна аудитория с изявен и ясен характер на интерес. Банер рекламата е разположена в главният екран на приложението. Банер реклама – един от най-популярните видове реклами. Помагат ви да привлечете повече трафик към вашия сайт. Помагат ви да продавате продуктите си. Те са чудесен начин да промотирате намаления и специални предложения. Привличат вниманието на потребителите.

Препоръчано за Вас

Секция препоръчани

Секция препоръчани е налична във всички основни екрани на приложението и е идеален канал за директни продажби. Секция препоръчани е чудесна възможност за директно търговско предложение на конкретен продукт съвпадащ с интересите на потребителите