ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

* Приложението BKPro не изисква регистрация. То не споделя ваши данни с втори и трети страни.

* За правилното функциониране на приложението е необходимо да въведете следните ваши данни:

ПОЛ

ВЪЗРАСТ

ВИСОЧИНА

КИЛОГРАМИ

ЦЕЛ КИЛОГРАМИ

АКТИВНОСТ

* Вашите изброени по горе данни „ ПОЛ, ВЪЗРАСТ, ВИСОЧИНА, КИЛОГРАМИ, ЦЕЛ КИЛОГРАМИ, АКТИВНОСТ “ не са обвързани с конкретна личност и се записват единствено и само на вашето устройство. Тези данни са достъпни единствено и само за вас.

* Друга информация, която може да въведете по ваше желание:

Нов хранителен продукт с неговите хранителни стойности

Нова рецепта, която вие създавате

Седмично меню

* Изброената по горе информация се споделя с Balanced Kitchen. Balanced Kitchen няма информация за потребителя, който я споделя. Тя се записва в облачно пространство предоставено от трета страна. Balanced Kitchen е възможно да предостави тази информация до други негови потребители.

* Приложението BKPro използва облачни услуги на трети страни (Google Cloud, Open Food Facts и Open Source Chart)

* Заличаването на въведените данни е възможно по два начина:

Деинсталиране на приложението

Изчистване на данните за приложението от настройки в устройството ви.

* Секция „МАГАЗИН“ в приложението има други политики за поверителност, общи условия и др. При създаване на поръчка вие ще бъдете подканени да се запознаете със тях и съответно да ги приемете. Това е актуално за всяка отделна поръчка!

* В офлайн режим на устройството поръчките се осъществяват, чрез телефонно обаждане или СМС. Ако направите едно от двете то в този случай Balanced Kitchen ще има информация за вашият телефонен номер. Balanced Kitchen гарантира, че не предоставя и няма да предостави тази информация на трети страни освен на държавните органи изискали я по законния ред.

* Всяка ваша информация от приложението BKPro може да бъде споделена само и единствено от вас. Единственият възможен начин за това е да направите екранна снимка на устройството си и собственоръчно да я споделите.